2024.04.23, Kedd

Üzenet az Üzenettel a balesetmegelőzésről

info.szolnok.hu

2016.12.03. 09:22

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság baleset-megelőzési tevékenységébe új elemként illeszkedik, hogy a táncon keresztül is megszólítsa a közlekedőket, elsősorban a fiatalabb korosztályt. E törekvésükben partnerük a New Step Fitnesz Táncstúdió Üzenet Táncszínház csapata, akik egy 2016-os tehetségkutató műsor sikeres résztvevői voltak. Velük közösen egy 2017-es roadshow előkészítésén is dolgoznak.

Hirdetés

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban tartották az e kezdeményezést beharangozó nyitó előadást, ahol a tánccsoport több produkciót mutatott be célirányosan bűn,- és baleset-megelőzési témájú koreográfiával. Az előadás programját színesítették az egyes produkciók közti beszélgetések.

Az eseményen, melynek fővédnöke: Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány volt, részt vett Szalay Ferenc polgármester is.

 

A műsorvezető Kovács Róbert színművész szakembereket szólított a színpadra és együtt vezették fel a soron következő előadás témáját, amit ezután a táncszínház tagjai bemutattak.

Az eseményen többszáz szolnoki középiskolás is részt vett.

AktuálisbalesetmegelőzésÜzenet TáncszínházNew Step Fitnesz Táncstúdiótáncszínház