2024.04.25, Csütörtök

Újra lehet korcsolyázni Martfűn

martfu.hu

2017.01.16. 11:30

Speciális, épített pálya kínál biztonságos korcsolyázási lehetőséget, immár második alkalommal Martfűn, ez évben az önkormányzat szervezésében, a Bunge Zrt. kiemelt támogatásával és helyi vállalkozások összefogásával.

Hirdetés

Hétfőtől péntekig 14-20 óráig, szombaton és vasárnap 15-től 20 óráig várja a látogatókat a korcsolyapálya a Művelődési Központ teraszán. Hétköznap délelőttönként pedig helyi iskolai csoportokat fogadnak, előzetes bejelentkezéssel.

 

Nagy siker volt már tavaly is a korcsolyapálya, és szerettük volna ebben az évben is biztosítani ezt a lehetőséget a martfűieknek és a térségben élőknek – hangsúlyozta Asztalos Árpádné a közművelődési intézmény vezetője, hozzátéve, hogy a testnevelésképzést is gazdagítja, ha a gyerekek a téli időszakban a testnevelés órák kertében készség szinten megismerkedhetnek a korcsolya sporttal.

 

Egy hónapon keresztül, január 14-től február 12-ig a helyi általános és középiskolásoknak is itt zajlanak majd a testnevelésórái, reggel nyolctól kora délutánig, ingyenes korcsolyázási lehetőséggel.

A korcsolyapálya üzemeltetéséhez Martfű Város Önkormányzata a helyi vállalkozók támogatását is kérte, hogy díjtalanul tudják biztosítani a diákok délelőtti, szervezett korcsolyaóráit. 

 

Délután 15 órától este 20 óráig pedig a családokat, baráti társaságokat, fiatalokat várják minden nap, hétfőtől vasárnapig a korcsolyapályára.

AktuálisMartfűkorcsolyapálya