2024.04.19, Péntek

Szolnok kiváló diákjait és felkészítőiket köszöntötték

szolnok.hu

2017.06.16. 06:56

A több éve működő hagyományt folytatja az önkormányzat, valamennyi Szolnokon működő középfokú oktatási intézményből az országos tanulmányi és szakmai versenyeken kiváló eredményt elért tanulókat és felkészítő tanáraikat köszöntötték.

Hirdetés

 

Lezárultak az országos középiskolai tanulmányi versenyek, kiderült, ki milyen helyezést ért el a megmérettetéseken. A szolnoki diákok ebben az évben is szépen szerepeltek az országos versenyeken, teljesítményük egyszerre dicsőség felkészítő tanáruk, iskolájuk és Szolnok számára is. A megyeszékhely középiskoláiban 6 553 diák tanul.

A szerdai ünnepségen 96 diák és 68 pedagógus kapott elismerést az országos versenyeken elért teljesítményéért.

Szabó István alpolgármester beszédében kiemelte: külön köszönet illeti a pedagógusokat, akik a mindennapi munka mellett évről-évre felvállalják a versenyekre való felkészítést, a tehetséges és szorgalmas tanulókat motiválják, segítő kezet nyújtanak a tudás birodalmában való eligazodáshoz. A család, a szülői háttér nélkül ezeket az eredményeket nem lehet elérni. S a legfőbb dicséret magukat a diákokat illeti, akik sokszor erőn felül teljesítve érik el ezeket a nagyszerű eredményeket.

AktuálisSzolnokkiváló diák