2024.04.24, Szerda

Felemás érzelmekkel viseltetnek az M4-es iránt

magyarepitok.hu, hirtv.hu

2017.07.12. 09:46

A román határig épülhet az M4-es autópálya második szakasza. Szolnok és Berettyóújfalu között viszont lyukas az M4-es, és továbbra sem tudni, hogy befoltozzák-e valaha.

Hirdetés

Kezdetét vette az építkezés a 2x2 forgalmi sávval megvalósuló M4-es autópálya 29,5 kilométer hosszú, Berettyóújfalutól az országhatárig, azaz Nagykerekiig tartó szakaszán. 

 

„Felemás érzéssel vagyunk az M4-es gyorsforgalmi úttal kapcsolatban. Örülünk neki, hogy az ország több pontján elindultak az építkezések, addig sajnos Törökszentmiklóson és a térségben nem indultak el a munkagépek, továbbra is fekete folt ezen a bizonyos térképen. Bár a kormányzati kommunikációban több időpont is meg volt jelölve az építkezés folytatására, eddig sajnos ez nem kezdődött el. A térségben egyébként több ipari és mezőgazdasági cég is található, amennyiben ehhez hozzávesszük a nem olyan régen és komoly állami támogatásból felépült kukorica-feldolgozó üzemet, akkor kitalálhatjuk, hogy sajnos városunk forgalma jelentősen meg fog emelkedni, közútjaink állapota romlani fog” – nyilatkozta Rávi Attila polgármester.

AktuálisútépítésTörökszentmiklósM4