2024.03.29, Péntek

A földművelődési miniszter Szolnok megyei díjazottjai

kormany.hu

2017.08.22. 11:04

Dr. Fazekas Sándor Államalapító Szent István ünnepe, augusztus 20-a alkalmából állami és miniszteri kitüntetéseket adott át.

Hirdetés

 

Miniszter Úr a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést kapta:

Herczeg Zsolt, Mezőtúr város polgármestere, kitüntetésben részesül a település infrastrukturális fejlesztésén túl a lakosság életkörülményeinek javítása iránt is elkötelezett városvezetői munkájáért.

 

Miniszter Úr Aranykoszorús Gazdaasszony Díjat adományoz:

Tóth Tiborné részére, a Kenderesi Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium pedagógusának, aki kitüntetésben részesül két és fél évtizede a vendéglátóipari szakoktatói és pedagógusi tevékenységéért, a mezőgazdasági gazdaasszony, a kistermelői élelmiszer-előállító, falusi vendéglátó és a családi gazdálkodó szakmák honosításában végzett kiváló munkájáért.

 

Miniszter Úr Aranykoszorús Gazda Díjat adományoz:

Szaszkó Sándor, családi földműves vállalkozó részére, aki kitüntetésben részesül a családi gazdaságban végzett példamutató gazdálkodásáért, főként a növénytermesztésben elért eredményeiért, a jászberényi, jászsági gazdatársadalomban végzett munkásságáért, a Jászberényi Gazdakör alapításáért, alelnöki tevékenységéért.

 

Miniszter Úr Életfa Emlékplakett Bronz fokozata kitüntetést adományoz:

Boda Ferencné, a Törökszentmiklósi Körzeti Földhivatal nyugalmazott ügyintézője, kitüntetésben részesül az ingatlanügyi hatósági területen, a kárpótlásban, a földkiadással kapcsolatos munkákban végzett kiváló tevékenységéért, életútjának elismeréseként.

 

Miniszter Úr Miniszteri Elismerő Oklevelet adományoz:

Lakatosné Berzeviczi Ilona, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály kérelemkezelési szakreferense, kitüntetésben részesül a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokban végzett kiváló tevékenységéért, vezetői munkásságáért, nyugdíjba vonulásának alkalmából.

Molnár György, a "Szatmári László" Jászsági Méhészegyesület elnöke,  kitüntetésben részesül a méhészet területén végzett kiemelkedő, áldozatos munkájáért.

Tatár Zoltán, a Kisújszállás Város alpolgármestere, kitüntetésben részesül a városfejlesztési pályázatok készítésében, megvalósításában,  a középületek értékmegőrzésében végzett sikeres tevékenységéért, a Kisújszállási Városvédő és Szépítő Egyesület eredményes elnöki munkájáért.

AktuálisJász-Nagykun-Szolnok megyeállami kitüntetésminiszteri kitüntetésDr. Fazekas Sándor