2024.04.19, Péntek

Börzére vitték a közösségi szolgálatot Karcagon

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

2017.11.16. 14:26

Szakmák és képzőintézetek mutatkoztak be a hét elején Karcagon. A középiskolás érdeklődőket a kiállítóként megjelenő kirendeltség is várta izgalmas lehetőségek bemutatásával.

Hirdetés

Megtelt középiskolásokkal a karcagi sportcsarnok. A gyerekeknek továbbtanulási lehetőségeket, és a közösségi szolgálat letöltésére alkalmas helyet ajánlottak a kiállítók. Hazai és külföldi ajánlatok közül csemegézhettek a tanulók, akik kíváncsian tanulmányozták a karcagi katasztrófavédelmi kirendeltség standját is.

Heinfarth György tűzoltó alezredes és Kovács Zoltán tűzoltó zászlós készséggel ismertette a közösségi szolgálatra való jelentkezés feltételeit, és annak tartalmát. A börzén tájékoztató kisfilmekkel, szóróanyagokkal is illusztrálták a katasztrófavédelem munkáját, és bemutatták a tűzoltó szakma kulisszatitkait is. A kollégák egy kerekasztal-beszélgetésen is részt vettek, amelynek témája ugyancsak az ifjúság pályaorientációja volt. 

AktuálistovábbtanulásKarcagközösségi szolgálatJász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságKarcagi Katasztrófavédelem