2024.04.18, Csütörtök
Elfogták a szolnoki Rózsakert rongálóit

Elfogták a szolnoki Rózsakert rongálóit

police.hu

2017.11.06. 10:36

2017. október 27-én délután előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, három 19 éves férfit és 18 éves társukat.

Hirdetés

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen a szolnoki Rózsakertben történt rongálás miatt. A fiatalok – akikről az egyik térfigyelő kamera felvételt is készített ­– 2017. október 15-én 3 óra körül Szolnokon, a Rózsakertben megrongáltak több közterületi padot és hulladékgyűjtőt, majd elhagyták a helyszínt.

A nyomozóhatóság a rendőrség honlapján a kamerafelvételek bemutatásával felhívást tett közzé és nyomravezetői díjat tűzött ki.

A szolnoki nyomozók számos tanút hallgattak meg, adatokat és információkat gyűjtöttek, képeket, videofelvételeket elemeztek az elkövetők mielőbbi azonosítása érdekében. A részletekre kiterjedő és több szálon futó nyomozás eredményeként 2017. október 27-én délután előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, három 19 éves férfit és 18 éves társukat. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták F. Tamás, D. Dénes, V. Patrik és Sz. Zsolt szolnoki lakosokat.

 

 

AktuálisSzolnokSzolnoki RendőrkapitányságRózsakert