2024.03.28, Csütörtök

Szuperül érezték magukat a kicsik a robotos közlekedési napon Karcagon

szoljon.hu

2017.11.24. 14:00

Robotos közlekedési napot tartott csütörtökön a Városi Sportcsarnokban a Györffy István Katolikus Általános Iskola 1-2. osztályosai számára a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága.

Hirdetés

A megjelenteket Tóth Éva rendőr törzszászlós, a Karcagi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály baleseti helyszínelő – vizsgálója köszöntötte.

A diákok már jártak korábban a karcagi kapitányságon és megismerkedtek a kis robottal, mely a rendőrök közlekedési oktató munkáját segíti. Itt kérték meg a gyerekeket, nevezzék el a segítőt, aki végül a Robot Robi nevet kapta az iskola első osztályos tanulójától, Horváth Juliannától.

 

 

Ezért ő most vette át ajándékát Tóth Évától, iskolája pedig a megyei baleset-megelőzési bizottságtól ezt a rendőrségi napot kapta ajándékba.

A négy osztály tagjai számára Kálmán Amanda rendőr százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály tagjai, Erdős Csaba az osztály előadója és Tóth Éva rendezett kerékpáros ügyességi versenyt, közlekedési totót

Még társasjátékokat is hoztak, a kicsik pedig Robot Robival együtt táncolhattak és tornázhattak.

Galéria

Aktuálisrendőrségbalesetmegelőzés Györffy István Katolikus Általános IskolaKarcag robot