2024.04.16, Kedd

Jól halad a szolnoki járási hivatal leendő épületének felújítása

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

2017.12.20. 14:33

A szolnoki Ady Endre úton lévő egykori főiskola épületében jelentős mértékű átépítés zajlik. A munkálatok befejeztével ide költözik majd a járási hivatal 180 munkatársa és itt nyílik meg a megye legnagyobb kormányablaka is.

Hirdetés

 

Az épületben majd négyszáz millió forintos uniós forrásból zajlik az energiahatékonysági fejlesztés, valamint egy jóval nagyobb, több mint egy milliárd forintos hazai forrásból az átalakítás. Az átépítés végén ide költözik majd a Szolnoki Járási Hivatal több osztálya, 180 munkatárssal és itt nyílik meg a megye legnagyobb kormányablaka is. Ezzel egy régen várt álom válik valóra, hiszen a fejlesztés után a 21. század elvárásainak megfelelő, korszerű körülmények fogadják majd az ügyfeleket. Erre az épületre sokáig büszkék voltak a szolnokiak, majd hosszú évekre kihalttá vált mivel a főiskola a Tiszaligeti campusba költözött.

A kormánymegbízottat és a főigazgatót Csikós Sándor osztályvezető tájékoztatta a fejlesztés aktuális helyzetéről. Jól halad a szolnoki járási hivatal leendő épületének felújítása - állapították meg a kormányhivatal vezetői, miután bejárták az épületet. Úgy tűnik, hogy jövő év február végén teljesen birtokba is vehető majd a felújított épület.

 

AktuálisJász-Nagykun-Szolnok Megyei KormányhivatalSzolnoki Járási Hivatalenergiahatékonysági fejlesztés