2024.04.19, Péntek

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a megyei Büntetés-végrehajtási Intézet az egészségfejlesztés és az egészségmegőrzés jegyében együttműködési megállapodást kötött a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatallal.

Hirdetés

Dr. Kállai Mária kormánymegbízott, Dr. Urbán Zoltán r. dandártábornok, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Horváth Ákos bv. alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet vezetője 2018. február 13-án a szolnoki Megyeházán írta alá azt az együttműködési megállapodást, amelynek középpontjában a két intézmény munkatársainak egészségmegőrzése és egészségfejlesztése áll.

A felek vállalták, hogy együttműködnek a munkahelyi egészségnevelési, egészségfejlesztési és népegészségügyi programokban, a szűrésekre történő mozgósításokban, a folyamatos kapcsolattartás mellett munkacsoportokat működtetnek, prevenciós programokat, tanácsadást és közös programokat szerveznek az állomány megfelelő fizikális állapota, mentális és lelki kiegyensúlyozottsága érdekében.

AktuálisSzolnokJász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságJász-Nagykun-Szolnok Megyei KormányhivatalJász-Nagykun-Szolnok megyei Büntetés-végrehajtási Intézet