2024.03.29, Péntek

Együtt a pénzügyi tudatosságért

Neumann János Egyetem

2018.04.12. 16:21

A Magyar Nemzeti Bank szakemberei tartottak előadást a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karán.

Hirdetés

2018. március 27-én a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karán tartott előadást Dr. Szabó Ildikó a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Békéltető Testület hivatalvezetője, Szabó József a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ vezetője és Dr. Szakács Attila docens, aki a Merkating Nonporofit Kft. részéről – mint szervező - Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózatot mutatta be a hálózat tevékenységét.

A hallgatók a szakmai területhez legjobban kapcsolódó Pénzügytan előadás keretében kaptak részletes és jól prezentált információt Pénzügyi Békéltető Testület működéséről, a Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ szükségességéről, kommunikációs tevékenységéről és a Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat elmúlt időszakra jellemző főbb eredményeiről.

 

Az előadások mellett a MNB tájékoztató füzetei további információt nyújtottak a nagyszámú hallgatóságnak. Az előadásokat követően kiemelésre került az MNB két szakmai területének és a Gazdálkodási Kar együttműködési lehetőségei, amely a „PÉNZÜGYEK FELSŐFOKON - LÉGY KREATÍV!” MNB által kiírt pályázatban már meg is testesül a hallgatók pályamunkái révén.

Galéria

AktuálisSzolnokNeumann János EgyetemNeumann János Egyetem Gazdálkodási Karpénzügy