2024.04.20, Szombat

Dizájnpályázat indul Szolnokon nagy nyereményekkel

szolnok.hu

2018.10.16. 07:59

Szolnok városának és a környék lakosainak hirdet versenyt az Auchan Korzó „A te városod, a te divatod! Tervezd meg!” címmel.

Hirdetés

A kreatív urbánus minták megálmodására buzdító dizájnpályázat nyertesei negyedmillió forintot vihetnek haza, alkotásaikból pedig limitált kiegészítő kollekció készül, aminek darabjait az Auchan Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni. A pályaműveket többek közt Molnár Ferenc Caramel bírálja majd el, a fődíj sorsa közönségszavazáson dől el.

A Auchan Korzó alkotói pályázatára Szolnok által ihletett pályaművekkel lehet jelentkezni.  A pályázók feladata, hogy megrajzolják, mit jelent számukra, vagy mire inspirálja őket saját városuk. Az elkészült alkotásokat regisztráció után az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalra október 15. és 28. között tölthetik fel. A beérkezett pályaműveket egy zsűri értékeli, a 10 legjobbnak ítélt alkotás közül pedig az egyhetes közönségszavazás során a legtöbb szavazatot gyűjtő ötlet kerül ki végső győztesként. A dicsőség és a magas pénznyeremény mellett a győztes művek várhatóan hátizsákok és sapkák mintáiként életre is kelnek, és a Playersroom helyi üzleteiben megvásárolhatók lesznek. Az értékesítésükből befolyt összeget helyi civil szervezet számára ajánlja fel a Korzó, így a győztes pályázó saját közösségét is segíti.

Szolnokon az elmúlt időszakban, hatalmas városfejlesztési projektet kezdtünk el, fontos számunkra, hogy megőrizzük és vonzóvá tegyük a várost az itt lakók és a turisták számára. A művészetet támogató városként szívesen állunk olyan projektek mellé, ahol a helyi fiatalok mutathatják meg kreativitásukat – mondta Szalay Ferenc, Szolnok Megyei Jogú város polgármestere.

A zsűri a kiíró Korzót üzemeltető Ceetrus munkatársából, a Magiszter Alapítványi Iskola Művészeti Szakgimnáziumának munkatársából áll, hozzájuk csatlakozik Molnár Ferenc Caramel. A szerencsés nyertesek eredményhirdető közönségtalálkozón tőlük vehetik át díjaikat a Auchan Korzón novemberben.

„Célunk, hogy a helyi lakosokkal együttműködve tegyük élőbbé és élhetőbbé a városokat. Ez a pályázat jó alkalom arra, hogy jobban megismerjük a helyi közösség gondolatait, és képet kapjunk arról, hogyan látják saját környezetüket. Külön öröm számunkra, hogy ezzel még segíthetünk is” – mondta Gábosy Balázs, az Ceetrus Kft. kereskedelmi igazgatója.

A részvétel pontos feltételeiről és a pályázatról további információ az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalon található

AktuálisSzolnokDizájnpályázatAuchan Korzó