2024.04.20, Szombat

Legtrendibb darabok idén ősszel

szolnokplaza.hu

2018.11.11. 08:57

Biztosan nektek is eljött már az a nap, mikor a virágmintás, könnyű anyagú blúzokat a szekrény hátuljába, egy mély dobozba rejtettétek, és felkutattátok a melegebb, őszi holmikat. A hűvös hónapok azonban szerencsére nem azt jelentik, hogy az izgalmas ruhadarabokat el kell felejtenünk. Sőt! Vegyük sorra, mivel nem lőhetsz mellé idén!

Hirdetés

Fényes és fémes hatású anyagok: ha szeretnél valami extravagáns darabban kilépni az utcára reggel, akkor kapj magadra egy egyszerű szabású, de fényes, fémes kabátot. Hozzá jöhet egy csinos bokacsizma, egy szűk farmer, és indulhat is a nap!

 

Maxi ruhák: bizony, bizony. A gyönyörű nyári darabok ősszel is tovább hódítanak, természetesen az évszakhoz alkalmazkodva. Az őszi színekkel, mintákkal és egy könnyű farmerkabáttal igazán belevaló csaj leszel az utcán, a munkahelyen, vagy az iskolában. Az viszont biztos, hogy inkább a melegebb őszi napokban érdemes ezt a trendet követni.

 

Színes műszőrme: Ha pedig beüt az igazán hideg, megérkezik az eső és a köd, jöhetnek a melegebb holmik. Itt sajnos le kell mondanunk arról, hogy a kemény tornákkal megformált bikini-alakunkat mutogassuk, de ez még nem jelenti azt, hogy unalmas fekete kabátban és sálban kell elindulnunk otthonról. Idén a pasztellszínben tündöklő műszőrmével díszített kabátok viszik el az első helyet, hiszen elegánsak, bohémek és melegek is egyben.

 

 

Fodrok és finomság: A romantikus alkatú lányoknak idén meg van az okuk az örömre, hiszen a fodrok, a csipke azonnal le fogja őket venni a lábukról. Elsősorban a csinos, nőies blúzokon és ingeken fog jól mutatni, ezeket bátran viseljétek a hétköznapokban is!

Kötött pulcsik: Az örök divat. Persze itt nem a csúnya, túlgiccselt darabokra, hanem a letisztult, kellemes színű, esetleg finom mintája darabokra gondolunk. A meleg pulóverek igazi életmentők lehetnek a szitáló esőben és a hidegben. Úgy tűnik, idén az üzletek is külön figyelmet fognak ezekre a darabokra fordítani, és szélesebb lesz a kínálat, mint eddig.

Aktuálisdivatősz őszi divat