2024.04.25, Csütörtök
Diplomaátadó a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karán

Diplomaátadó a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karán

kormanyhivatal.hu

2019.02.16. 19:24

Megtartotta a 2018-2019-es őszi félévben végzett hallgatók diplomaosztóját a Neumann János Egyetem, szolnoki képzési helyén. Az őszi szemeszterben az egyetem gazdálkodási, kertészeti és vidékfejlesztési, valamint műszaki-informatikai képzésén 84 hallgató tett sikeres záróvizsgát.

Hirdetés

Az ünnepség megnyitóján Dr. Ailer Piroska rektor a családtól és barátoktól származó erő fontosságára hívta fel a figyelmet. Az egyetem vezetője kiemelte a becsülettel és tisztességgel végzett munkát, mint az értelmiségi lét alapját.

Szalay Ferenc Szolnok város nevében köszöntötte a végzetteket. A polgármester hangsúlyozta, a cél, hogy Szolnokon továbbra is legyen felsőoktatás, az ehhez szükséges általános- és középiskolai képzést erősnek nevezte, ugyanakkor az egyéni folyamatos tanulás jelentőségére is emlékeztetett. Szalay Ferenc Szolnok turizmusának fejlesztését kulcskérdésnek nevezte, amiben számít a most diplomát szerzőkre.

 

A hallgatók a rektortól és Dr. Szabó Attila megbízott dékántól vették át oklevelüket. Az eskütétel során Dr. Szabó Attila avatta fel a végzős hallgatókat.

Az ünnepségen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatalt Dr. Berkó Attila kormánymegbízott képviselte. A díszvendégek között köszöntötték még Fehér Petrát, a megyei közgyűlés alelnökét, valamint Dr. Csoór György társadalmi alelnököt.

AktuálisSzolnokNeumann János Egyetem Gazdálkodási Karadiploma