2024.04.24, Szerda
Támogatói szerződést kötött a Kormányhivatal és a Jászmetál-2000 Kft.

Támogatói szerződést kötött a Kormányhivatal és a Jászmetál-2000 Kft.

Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kormányhivatal

2019.02.19. 14:56

A foglalkoztatás javítására kiírt kormányzati támogatási projekten 9 cég nyert el támogatást a megyében, ebből a Jászmetál 15 millió 600 ezer forintos támogatásban részesült.

Hirdetés

 

Támogatási szerződést kötött egymással a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kormányhivatal és a Jászmetál-2000 Kft. A megállapodást Dr. Berkó Attila kormánymegbízott, és László Attila, a cég ügyvezetője írta alá.

 

Magyarország bruttó hazai terméke 2018-ban közel 5 százalékkal bővült. Ehhez a fejlődéshez Jász-Nagykun-Szolnok megye is hozzáteszi a részét - mondta a kormánymegbízott. Dr. Berkó Attila kiemelte, a megyében az elmúlt évhez képest jelentősen javult a foglalkoztatás. Az elmúlt év hasonló időszakához képest az álláskeresők száma 4,6%-al csökkent. A kormánymegbízott szerint a kis- és középvállalkozásoknak meghatározó szerepe van a megyei foglalkoztatásban, ezért támogatásuk kiemelt feladat.

 

A cég részéről László Attila ismertette, a Jászmetál-2000 Kft. a jászság megbízható vállalkozásai közé tartozik. Elmondása szerint a vállalat két évtizede a megye kiegyensúlyozott piaci szereplői között van.

AktuálisJász-Nagykun-Szolnok Megyei KormányhivatalJászmetál-2000 Kft