2024.03.29, Péntek
Halőri tanfolyamot szervez a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal
agrarszektor.hu

Halőri tanfolyamot szervez a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

2020.01.20. 18:14

A képzés 2020. február 7-én indul, majd később vizsgázni is tudnak a résztvevők.

Hirdetés

Akik szeretnének részt venni a tanfolyamon, és vizsgázni szeretnének, azok az itt letölthető jelentkezési lap kitöltésével jelezhetik szándékukat.

A kitöltött jelentkezési lapok visszaküldési határideje 2020. február 4. Visszaküldeni postai úton a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnoki Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Földművelésügyi Osztálya (5000 Szolnok, Vízpart krt. 32.) részére, vagy elektronikusan ügyfélkapun keresztül is lehet.

A tanfolyam helyszíne a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnoki Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Földművelésügyi Osztály épülete (Cím: 5000 Szolnok, Vízpart krt. 32.) A tanfolyam 9 órakor kezdődik.

A vizsga időpontja – előreláthatóan 2020. február 21. – a jelentkezők létszámától függően lesz véglegesítve; erről időben tájékoztatást kapnak az érintettek.

A tananyag elérhető a NÉBIH honlapján.

A vizsgázás feltétele a tanfolyamon való részvétel és a vizsgadíj befizetését igazoló dokumentum, vagy annak olvasható másolatának a vizsgáztatónál történő leadása. A csekkszelvényt a tanfolyamon osztják ki.

A halászati őr és társadalmi halőr vizsgáztatásának díja ötezer forint.

A tanfolyammal és a vizsgával kapcsolatban felmerülő kérdésekre a Jász-Nagykun-Szolnok megyei halgazdálkodási hatóság az (56) 516-830-as telefonszámon válaszol.

AktuálisHalőri tanfolyamJász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal