2024.04.19, Péntek
Jónak lenni jó! - A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál belépőket ajánlott fel
A kép illusztráció - Tisza-tavi Fesztivál facebook

Jónak lenni jó! - A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál belépőket ajánlott fel

mti

2020.11.26. 10:23

A felajánlott hat darab páros belépő tulajdonosai a Velencei-tavi, a Dunakanyarban zajló és a Tisza-tavi fesztiválokon vehetnek részt.

Hirdetés

A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál páros bérleteket ajánlott fel rendezvényeire a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági kampányában, amelyben eddig több mint 22 millió forint gyűlt össze - hangzott el a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című csütörtöki műsorában.

Debreczeni Ildikó fesztiváligazgató a műsorban elmondta, hogy a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivált kibővítve, több helyszínen rendezik meg jövőre. A Tekerj, fuss és csónakázz a kultúráért! jelszóval induló eseménysorozatban a Magyar Tavak Fesztivál 2021. június 18. és 20. között a Velencei-tónál, majd a Dunakanyarban, a Tisza-tavi fesztivál a megszokott 2021. július vége és augusztus első napjai között, valamint a Balatoni Fesztivál 2022-ben várja a közönséget.     

A közmédia Jónak lenni jó! egész napos műsorfolyama december 20-án immár kilencedik alkalommal várja a nézőket és a hallgatókat. A jótékonysági kampány támogatói egy autista gyerekeket és családjukat segítő diagnosztikai és terápiás centrum létrehozásához járulhatnak hozzá.     

A 13616-as adományvonal tárcsázásával vagy sms-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal lehet támogatni az autista gyerekeket és családjaikat segítő Együtt az Autistákért Alapítványt.

AktuálisJónak lenni jó!Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál