2024.03.29, Péntek

289 TOP projekt kapott támogatást az idén Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Kovács Sándor

2018.02.12. 13:30

Legnagyobb számban gyermekintézmény fejlesztési, település közlekedésfejlesztési, turizmusfejlesztési, zöld város és ipari park beruházások valósulnak meg.

Hirdetés

December 31-ig megyei szinten 289 TOP-os projekt megvalósítása kapott támogatást összesen 49,693 milliárd forint összegben.


Jász-Nagykun-Szolnok megye versenyképességének és vállalkozásai piacra jutási esélyének növelése, a térségben működő önkormányzatok, valamint kis- és középvállalkozások fejlődésének közös támogatása jegyében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat és az OTP Bank közös üzleti reggelin látta csütörtök délelőtt vendégül a meghívott vendégeket. A rendezvény középpontjában a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program végrehajtásának aktuális kérdései álltak. 


Kovács Sándor előadásában a TOP-pal kapcsolatos legfrissebb megyei információkat osztotta meg a résztvevőkkel. December 31-ig megyei szinten 289 projekt megvalósítása kapott támogatást összesen 49,693 milliárd forint összegben! 16 projekt döntésre vár, és mindösszesen 1,8 milliárd forint a le nem kötött összeg a TOP 53,786 milliárdos Jász-Nagykun-Szolnok megyei keretéből.

GazdaságJász-Nagykun-Szolnok megyeTerület- és Településfejlesztési Operatív Program