2024.03.28, Csütörtök

Ünnepi műsorral köszönték meg az idősek munkáját

info.szolnok.hu

2016.12.23. 08:14

Közel négyszázan vettek részt az ünnepségen, amelyen a Magiszter Alapítványi Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium és Szakközépiskola Fényes Adolf Szolnoki Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma tanulói és tanárai léptek fel.

Hirdetés

Minden évben karácsony előtt A szeretet és békesség órái címmel ajándékozással egybekötött karácsonyi műsort szervez az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, hogy kifejezze köszönetét a Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesületének az egész évi együttműködésért.

 

Önök a jövőnk! Hiszen az idősek tudása tapasztalata nélkül nem lehet építeni a jövőt sem – mondta Molnár Lajos Milán, az ünnepségnek helyet adó intézmény vezetője, aki egyúttal köszönetet mondott azért a sok önkéntes munkáért, amivel az idősek segítették a rendezvények megtartását.

Deák Jánosné, a Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesületének elnöke és Végh Miklós református lelkész is szólt a megjelentekhez. Minden ember szívében egy Isten alakú űr van, amit egyedül csak Isten képes betölteni – idézte Blaise Pascalt Végh Miklós, aki hozzátette: az örömhír az, hogy létezik Isten, aki ezt az űrt betölti.

Szalay Ferenc polgármester a város vezetése nevében mondott köszönetet az időseknek, hangsúlyozva, hogy véleményükre, tapasztalataikra mindig számítanak. Köszöntőjében az aktív időskor szerepét emelte ki, valamint az egymás felé fordulás jelentőségét, hiszen ezzel mindkét fél gyarapodik lelkileg, ami a testi állapotra is kihat.

Helyi hírekSzolnokAba-Novák Agóra Kulturális KözpontNyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesület