2024.04.23, Kedd

Alapvető elvárás a a fegyelem és a folyamatos jobbító szándék

Jász-Nagykun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

2017.01.07. 09:04

Pénteken évnyitó értekezletet tartott Matuska Zoltán tű. ezredes, megyei igazgató a megyei törzsállománynak, ezen megfogalmazta azokat az elvárásokat, amelyek alapvetően meghatározzák az idei év munkavégzését.

Hirdetés

Az állományt érintő személyi változásokról és az előttük álló szakmai kihívásokról beszélt a nyitóértekezleten az igazgató. Matuska Zoltán tű. ezredes konkrét példák, események rövid elemzésével hívta fel a figyelmet azokra a sarokpontokra, amelyek fokozott figyelmet igényelnek, hibalehetőséget rejtenek magukban, egyúttal fejlődési utat is nyújtanak.

A szakterületek 2016-os évének kiemelkedő eseményeit górcső alá véve az igazgató hangsúlyozta, hogy a hatékonyság, jogszerűség, az egymás közötti folyamatos és érdemi kommunikáció, valamint az egyéni felelősségvállalás nem erény, hanem olyan alap, amin tovább lehet építkezni. Az ezredes által kiemelt, képviselt és elvárt munkamorálnak azok felelnek meg, akik saját munkájukat, tevékenységüket folyamatosan elemzik, értékelik, olyan attitűddel rendelkeznek, amely javasol, fejleszt, értékelés alapján folyamatosan jobbító szándékról tesz tanúbizonyságot. 

Helyi hírekJász-Nagykun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság