2024.04.19, Péntek

Gőzerővel dolgoznak a szolnoki útépítők

info.szolnok.hu

2017.04.23. 18:11

A május 20-i határidőhöz képest jól haladnak a munkálatok, a parkolók kialakítása, a körforgalmak előtti kanyarodósávok kialakítása ütemezés szerint épül.

Hirdetés

Nagy erőkkel dolgozik a kivitelező a Várkonyi tér és a Szántó körút felújításán, átalakításán. Fejér Andor alpolgármester az érintett városrész két önkormányzati képviselőjével, Falusi Vajkkal és Szerencsés Sándoral tekintette meg az építkezést.

 

Remekül halad a kivitelező, így már hamarosan az aszfaltozás indul a Várkonyi téri körforgalomnál. Amint azt Fejér Andor alpolgármestertől megtudhattuk, a Szántó körút kétszer két sávossá tétele jelentősen megnöveli az út áteresztőképességét, s az ott csúcsforgalomban tapasztalható forgalmi dugók jelentős csökkenését várják. Ez pedig javítja a környék levegőjét is, hiszen a pöfögő autóból is lényegesen kevesebb lesz.

 

- Nagyon jó látni, hogy milyen remekül haladnak a munkások - mondta Falusi Vajk önkormányzati képviselő. - A kibővített áteresztő képesség, a sok új parkoló pedig rendkívül fontos, hiszen élhetőbbé válik a környék.

 

Helyi hírekútépítésSzolnok