2024.03.29, Péntek

Az év boltja verseny különdíjasa a jászberényi Coop Szupermarket

elelmiszer.hu

2017.05.04. 11:11

A napokban hirdették ki Az Év Boltja 2017 verseny győzteseit. Az Élelmiszer szaklap által harmadik alkalommal meghirdetett versenyre ezúttal is rengeteg színvonalas pályázat érkezett.

Hirdetés

 

A 2017-es Év Boltja versenyre 76 pályázat érkezett, amelyek fele került be a döntőbe az első körös, online értékelés alapján. A szakmai zsűri ezt követően személyesen ült össze, hogy újra átnézve a döntős üzleteket, összevessék véleményüket, meglátásaikat és kiosszák Az Év Boltja díjakat minden kategóriában és alkategóriában, illetve odaítéljék a különdíjakat. Ezt követően online szavazás útját talált gazdára Az Év Boltja 2017 Közönségdíja.

Az elbírálás főbb szempontjai voltak:

• Vevőbarátság (árukihelyezés, fogyasztói tájékoztatás, alkalmazkodás a vevők elvárásához, árukínálat, átlátható termékelhelyezés, világítás)
• A vásárlói tér funkcionalitása, használhatósága
• Fenntarthatóság, környezetbarát megoldások
• Az üzlet esztétikai kialakítása
• A külső, illetve belső dekorációk kreativitása
• Az üzlet kialakítása és márkájának, arculatának egysége, harmóniája
• Egyéb kimagasló megoldások, szolgáltatások, egyedi ötletek

 

 

A 2017-es Év Boltja versenyen több kategóriagyőztest is hirdettek. A Magyar Franchise Szövetség Különdíját a megújult jászberényi 3018 Coop Szupermarket nyerte.

Koncepciójuk része, hogy a vásárlók egy modern, komfortos, fiatalos, minden igényt kielégítő boltba térhessenek be, ahol nem csak az alapélelmiszereket, hanem a prémium kategóriás termékeket is megvásárolhatják. Üzletfilozófiájuk fókuszában a frissáru, kiemelten a hús, zöldség, pékáru szerepel. Kibővített látványpékség, funkcionális élelmiszerek – laktóz-, gluténmentes, bio-, prémium kategóriás termékek –, és Jászberényben egyedülálló módon halpult várja a vásárlókat friss tengeri és édesvízi halakkal, tenger gyümölcseivel. A szupermarkethez kapcsolódik egy kávézó, ami reggelit, könnyű ebédet, frissen facsart gyümölcsleveket, kávékülönlegességeket kínál.

Helyi hírekJászberény2017-es Év Boltjajászberényi 3018 Coop Szupermarket