2024.04.25, Csütörtök

Tizennyolc évnyi segítség

info.szolnok.hu

2017.05.13. 11:55

A Szolnok Város Jövője Közalapítvány olyan működő programokat finanszíroznak a támogatóktól érkező forintokból, mint a Szolnok Hazavár, vagy a nehéz helyzetű családoknak szánt téli tüzelőszállítás. De jutott pénz iskolai informatikai fejlesztésre, tehetséges tanulók ösztöndíjára is.

Hirdetés

Közel két évtizede, egészen pontosan 1999 óta működik a Szolnok Város Jövője Közalapítvány. Fekete Tibor, az alapítvány elnöke, valamint Szalay Ferenc polgármester tartott közös sajtótájékoztatón beszéltek az elsősorban fiatalokat és rászorulókat segítő szervezet terveiről.

 

- A jövőben érdemes elgondolkodnunk egy letelepedést segítő támogatáson, ebben mindenképpen kell még egyeztetnünk a várossal és a helyi cégekkel.

 

Szalay Ferenc polgármester szerint az alapítvány az elmúlt tizennyolc esztendőben nagyon sok embernek segített, s ahhoz, hogy ez a folyamat ne szakadjon meg, nagyon sokat kell dolgozni.

- Az alapítvány korábbi elnöke, a néhai Csepeli Lajos nagyon sokat tett azért, hogy a szolnoki cégek segítségével szépüljön a város, s épüljön a lokálpatriotizmus. Biztos vagyok benne, hogy a mostani elnökség is hasonló szellemiséggel képviseli jótékony céljainkat.

Helyi hírekSzolnokSzolnok Város Jövője KözalapítványSzolnok Hazavár