2024.03.29, Péntek

Elhunyt dr. Karmazin György

info.szolnok.hu

2017.08.03. 10:36

Augusztus első napján tragikus hirtelenséggel elhunyt Szolnok város Ezüst Pelikán díjas polgára, a kiváló sportoló és sikeres üzletember, a Bi-Ka Logisztika Kft. alapítója.

Hirdetés

 

Karmazin Györgyöt sportemberként ismerte meg Szolnok városa, valamint a küzdősportokat szerető hazai és nemzetközi közvélemény. A tehetséges kyokushin karatéka eredményes sportolói pályafutás után sportvezetőként is sokra vitte, ő volt a Shinkyokushin Harcművész Szövetség elnöke.

Közlekedésmérnökként építette fel nagyszerű cégét, a Bi_ka Logisztika Kft-t, mely mára a piac meghatározó szereplője lett. A logisztika elismert szakembereként többek között oktatott a Szolnoki Főiskolán. Gazdasági tevékenységét Év vállalkozója címmel, valamint Magyar Gazdaságért Díjjal is elismerték. Szűkebb hazánkban megkapta a megye gazdasági díját is.

A kiváló sportember és siekres gazdasági szakember egészen haláláig a szolnoki sportélet kiemelkedő alakjaként, a helyi gazdasági élet meghatározó szereplőjeként rendkívül sokat tett szeretett szülővárosáért, Szolnokért. 

Helyi hírekSzolnokdr. Karmazin GyörgySzolnok város Ezüst Pelikán díjas polgár