2024.03.29, Péntek
Huszonöt éves a COOP-csoport szolnoki logisztikai beszállítója
COOP Szolnok Zrt. facebook

Huszonöt éves a COOP-csoport szolnoki logisztikai beszállítója

kormanyhivatal.hu

2017.08.30. 07:45

Amikor 1992-ben megalakult a Tisza-Coop Kft, még aligha gondolták volna az alapítók, hogy a negyedszázados jubileumon immár a megye kereskedelmi életének meghatározó szereplőjeként köszönthetik a céget. 

Hirdetés

 

A Tisza-Coop Zrt. Magyarország egyik legnagyobb, hazai tulajdonban álló cége a Coop-csoportnak a régióban működő logisztikai központja. 

A Tisza-Coop több mint egy kereskedelmi vállalkozás, ez a cég a szolnoki identitás egyik része - mondta köszöntőjében Szalay Ferenc polgármester. - Sokan dolgozhattunk közösen jótékonysági ügyekben, olyan kiválóságokkal, mint a cég első vezetője, Gazdag Sándor, a jelenlegi vezető, Papp Lajos, vagy éppen a néhai Csepeli Lajos. Ezek az emberek jelentették, s jelentik a mai napig azt a szellemiséget, mely példaértékű minden vállalkozás számára.

A Tisza-Coop munkatársait köszöntötte dr. Kállai Mária is. A kormánymegbízott elmondta, hogy a szövetkezeti keretek között végzett gazdasági tevékenység - függetlenül a társadalmi berendezkedéstől - életképes és sikeres. Ezt mutatja a COOP üzletlánc működése, hiszen több mint húsz éve kiváló minőségben szolgálja a magyar vásárlókat. Ez a 100%-ban magyar tulajdonú üzletlánc állja a versenyt a multinacionális cégekkel, amely elsősorban a tudatos és folyamatos építkezésnek köszönhető. A siker titka a szakmai tudás mellett az összefogás, az együttgondolkodás, a proaktivitás- tette hozzá Dr. Kállai Mária.

Helyi hírekSzolnokTisza-Coop Zrt