2024.04.24, Szerda
Két új üzletet is átadott a vásárlóközönségnek a Coop Szolnok Zrt.
varoskozpont.hu

Két új üzletet is átadott a vásárlóközönségnek a Coop Szolnok Zrt.

info.szolnok.hu

2019.05.27. 10:15

A beruházás részeként megújult az árukiosztás, valamint új kasszákat és energiatakarékos megvilágítást kapott az eladótér.

Hirdetés

A Coop Szolnok Zrt. átadta a rekord idő alatt felújított új élelmiszerüzleteket Szolnokon. A boltfelújításokra eddig is nagy hangsúlyt fektettek a Coop Szolnok Zrt. A 10 megyében 150 boltot üzemeltető cégcsoport idén látványos fejlesztéseket hajt végre az otthonában, Szolnokon is.

 Az elmúlt két évben, cég szinten több mint 30 boltot érintő, a kereskedelmi színvonalat emelő beruházások révén alakult ki egy új koncepció, amellyel 2018-ban a társaság debreceni, Jerikó úti üzlete kiérdemelte az Élelmiszer magazin "Év boltja" díját.

Rekord idő alatt készültek el a boltok, a fejlesztéseknek még nincs vége

Megújult belsővel várja a vevőket a COOP Szolnok cégcsoport szandaszőlősi üzlete, valamint a Szolnok ABC-ként közismert szupermarket Szolnok forgalmas városrészén, közvetlenül a vasútállomásnál. A boltok rekordidő alatt készültek el, két hetet sem vettek igénybe az eladótérben elvégzett felújítási munkálatok.

Az üzletek teljesen új hangulattal és modernizált külsővel várják vevőiket. Ezen kívül megtörtént a polcrendszerek teljes cseréje, megújult az árukiosztás, valamint új kasszákat és energiatakarékos megvilágítást kapott az eladótér. A boltmegújítási program közel sem ért ezzel véget, sőt hamarosan további boltokban is megkezdődnek a fejlesztések.

Helyi hírekJász-Nagykun-Szolnok megyeSzolnokfejlesztés