2024.04.19, Péntek
Negyedik alkalommal rendezik meg a törökszentmiklósi gasztrofesztivált
torokszentmiklos.hu

Negyedik alkalommal rendezik meg a törökszentmiklósi gasztrofesztivált

Törökszentmiklós Önkormányzat (Facebook)

2019.07.21. 09:31

Koncertekkel, kirakodóvásárral és gyermekprogramokkal találkozhatnak az érdeklődők.

Hirdetés

Idén is várják Törökszentmiklós gasztro- és kultúrfesztiváljára a vendégeket. A Töröki Szárnyas Fesztivált a városi strandfürdő területén rendezik meg, ahová a két napos látogatójegy 500 Ft/fő. A programsorozatban mindenki megtalálhatja a számára ideális kikapcsolódási lehetőségeket. A lassan hagyománnyá váló főzőverseny ebben az évben is nívós szakmai zsűri Gajdán Antal valamint a „Villeroy&Boch Culinari World Cup” világbajnokság ezüst és bronzérmes séfjei előtt zajlik. Ezen kívül kiállításokkal, termékbemutatókkal, koncertekkel, kirakodóvásárral és színes gyermekprogramokkal várja látogatóit a rendezvény.

A fesztivál augusztus 2-án nyílik meg zenés műsorokkal. 18 órától a Kossuth téren a Légierő Zenekarral valamint 20 órától a Városi Strandfürdő és Kemping területén, ahol a Dupla Kávé & Köteles Cindy lép a színpadra.

Augusztus 3-án 10 órától a fesztivál díszvendég települése, Besenyszög bemutatása, a köszöntők és a megnyitó után kezdetét veszi a főzőverseny és más gasztroprogramok. Benedek Zsolt és Váradi Vilmos „Jó ebédhez szól a nóta!” című műsora mulattatja az ebédelőket. Délután 15,30 órától az Éneklő Szakácsok gondoskodnak a jó hangulatról, és aki szeretne, szerencsét próbálhat a tombolahúzáson. Záró programként a Bohemian Betyars lép színpadra este 8 órakor.

 

 

Helyi hírekTörökszentmiklósgasztronómiafesztivál