2024.04.20, Szombat

Ez az este garantáltan emlékezetes lesz

szolfportal.hu

2016.09.19. 13:53

Szeptember 30-án, a hónap utolsó péntekén Kutatók Éjszakája az Egyetem Gazdálkodási Karán, ahol rengeteg izgalmas és érdekes programmal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Hirdetés

A Szolnoki Főiskola a Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Karának jogelődje 2010 óta vesz részt a Kutatók Éjszakája rendezvény sorozatban.

Talán az egyik legsikeresebb, legnépszerűbb rendezvény, ami a lakosság felé szól. Az átlagos látogatószám 450-500 fő körül változott az elmúlt években, köszönhetően a színes programoknak.

A látogatók többségét a szolnoki és Szolnok környéki családok adják. Szép számmal mennek el középiskolai osztályok is.

 

Szeptember utolsó pénteke egyben jó beiskolázási lehetőség is, hisz a Campusba kilátogatók megismerik a Kar tevékenységét, tanszékeit. A Kutatók Éjszakáján a Szolnoki Campusban működő tevékenykedő tanszékek, tanszéki csoportok bemutatkozhatnak, ahogy ezt tették ez idáig is.


A Kutatók Éjszakája rendezvényt már egy jól bejáratott programterv szerint rendezik meg. A főépület aulájában standokat alakítanak ki, ahol a meghívott vendégek, partnerek várják a kilátogatókat. A II-es előadóban pedig 3 előadással várják az érdeklődőket.

Próbálnak kulturális program elemeket is becsempészni a rendezvénybe (táncház, modern tánc bemutató, stb.), illetve a gyerekek számára kézműves foglalkozást biztosítanak.
 

Ajánljuk még