2024.04.25, Csütörtök

Halőri és halászati őri tanfolyamra és vizsgára lehet jelentkezni

kormanyhivatal.hu

2017.02.14. 14:07

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnoki Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Földművelésügyi Osztálya márciusban tanfolyamot szervez halászati őrök és társadalmi halőrök számára.

Hirdetés

A tanfolyam március 10-én lesz, az igények felmérése érdekében a részt venni és vizsgát tenni kívánó személyeknek részvételi szándékukat a jelentkezési lap kitöltésével kell a hivatal felé jelezni. A vizsga időpontja a jelentkezők létszámától függően kerül meghatározásra, előre láthatólag március 24-én. 

 

A kitöltött jelentkezési lapok visszaküldési határideje: 2017. március 07. kedd, melyeket postai úton, faxon (56/425-955), vagy elektronikusan a [email protected] e-mail címre is küldhetik.

 

A vizsgán történő részvétel feltétele a halászati őri és társadalmi halőri vizsgadíj befizetését igazoló dokumentum (csekkszelvény, átutalás igazolás), vagy annak olvasható másolatának a vizsgáztatónál történő leadása, valamint a tanfolyamon való részvétel.

 

A halászati őri tananyag a NÉBIH honlapján a

https://www.nebih.gov.hu/szakteruletek/szakteruletek/foldmuv_ig/szakteruletek_fm/vho_fm/halaszat/halaszati_or_tananyag URL címen, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal honlapján érhető el, és onnan letölthető.

 

 

KitekintőhalászatJász-Nagykun-Szolnok megyeJász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatalhalőrtanfolyam