2024.03.19, Kedd

Társadalmi halőri és halászati őri tanfolyam és vizsga indul májusban

kormanyhivatal.hu

2017.05.03. 10:10

A Kormányhivatal által szervezett tanfolyamra május 9-ig lehet jelentkezni, vizsgázni pedig a jelentkezők létszámától függően akár már május végén.

Hirdetés

A halgazdálkodás és a halvédelem egyes szabályainak megállapításáról szóló 133/2013. (XII.29.) VM rendelet 39. § (3) bekezdésében foglaltaknak megfelelően 2017. május 12- én a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnoki Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Földművelésügyi Osztálya a halászati őrök és társadalmi halőrök számára tanfolyamot szervez.

 

Az igények felmérése érdekében a tanfolyamon részt venni és vizsgát tenni kívánó személyek részvételi szándékát a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével kell jelezni.

A kitöltött jelentkezési lapok visszaküldési határideje: 2017. május 09. kedd, melyeket postai úton, faxon (56/425-955), vagy elektronikusan a [email protected] e-mail címre is küldhetik.

A vizsgán történő részvétel feltétele a halászati őri és társadalmi halőri vizsgadíj befizetését igazoló dokumentum (csekkszelvény, átutalás igazolás), vagy annak olvasható másolatának a vizsgáztatónál történő leadása, valamint a tanfolyamon való részvétel.

A halászati őri tananyag a NÉBIH honlapján a https://www.nebih.gov.hu/szakteruletek/szakteruletek/foldmuv_ig/szakteruletek_fm/vho_fm/halaszat/halaszati_or_tananyag URL címen, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal honlapján érhető el, és onnan letölthető.

A vizsga időpontja a jelentkezők létszámától függően kerül meghatározásra, melyről időben tájékoztatják az érdekelteket. Várhatóan a tanfolyamot követő 14. nap. (2017. május 26.)

 

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, valamint a megyei kormányhivatalok mezőgazdasági szakigazgatási szervei előtt kezdeményezett eljárásokban fizetendő igazgatási szolgáltatási díjak mértéke, valamint az igazgatási szolgáltatási díj fizetésének szabályairól szóló 63/2012. (VII. 2.) VM rendelet alapján a

  • Halászati őr és társadalmi halőr vizsgáztatásának díja  5000.-
  • Halászati őr és társadalmi halőr eskü tételének díja  3000.-
  • Halászati őr és társadalmi halőr szolgálati napló díja  3000.-

 

 

KitekintőJász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatalhalőr vizsga

Ajánljuk még