2024.04.26, Péntek

Egyre több zenekar kap fellépési lehetőséget az idei East Fest-en

mezotur.hu

2017.06.28. 13:20

Az elmúlt évekhez hasonlóan az East Fest keretében a Mezőtúri Városi Strandon és a mellette lévő hatalmas ligetben, gyönyörű, parkos környezetben találkozhatnak a rajongók a magyar könnyűzenei élet élvonalbeli előadóival július 25-29 között.

Hirdetés

 

Természetesen napközben sem kell unatkozni, hiszen a strand mellett rengeteg sportolási lehetőség, változatos játékok, Civil Falu, stand up és egyéb előadások teszik tartalmassá a bulit megelőző órákat. A hazai előadókat tekintve országos szinten is az egyik legerősebb programot felvonultató East Fest mind a bérlet, étel vagy ital árak, mind az egyéb szolgáltatások terén is igencsak barátinak nevezhető szinten marad 2017-ben is. Ez a fesztivál az elmúlt 5 évben Kelet-Magyarország legdinamikusabban fejlődő rendezvényévé nőtte ki magát.

2016-ban rekord számú érdeklődő vett részt a fesztiválon. A szervezők idén is hasonló létszámmal számolnak. A rendezvény öt napja alatt ötvenezer látogatót várnak.

Az elmúlt évekhez képest folyamatosan növekszik a rendezvény. Idén a korábbiakhoz képest több zenekar kap fellépési lehetőséget. Már kora délutántól nyit az árnyékos Liget Színpad, ahol a tavalyi évnél még sokszínűbb lineup-ot vonultatnak fel a szervezők. A fellépők után pedig 0 órától a mozié lesz a főszerep.

 

 

KitekintőmezőtúrMezőtúri Városi StrandEast Fest