2024.04.25, Csütörtök

Programdömping július első hétvégéjén a Jászságban

alfoldszive.hu

2017.06.29. 08:33

Elképesztő mennyiségű programmal várja a vendégeket Jász-Nagykun-Szolnok megye, az Alföld szíve július első hétvégéjén. Soroljuk is a kínálatot!

Hirdetés

  • XVI. ARTjáró Összművészeti Fesztivál, Szolnok - június 30 - július 2.: 2002 óta minden évben összegyűlik Szolnok művészetértő és kedvelő közönsége a Szolnoki Művésztelepen, a város legromantikusabb helyszínén, a kanyargós Zagyva partján ahol minden egy kicsit másképp van... Akik ellátogatnak ide, most sem fognak élmények nélkül hazatérni! Készítsétek az ünneplő ruhát és a táncos cipőket! A hagyományokhoz híven idén is csaknem minden művészeti forma jelen lesz a város leghangulatosabb ősparkjában a 115 éves, Magyar Örökség díjas Szolnoki Művésztelep születésnapján. Lesz itt színház és film, képzőművészet és irodalom, komoly-és könnyűzene, klasszikus-és modern tánc, performance, fényfestés, barátság, vidámság, jókedv és kitudja még...     A részletes program megtalálható itt vagy a www.szolnokimuvesztelep.com oldalon. 

 

  • Interaktív Egészségnap, Kisújszállás, Kumánia Gyógy- és Strandfürdő - június 30.: ezen a napon számos ingyenes kezelésen, állapotfelmérésen és egyéb kellemes programon vehetnek részt a vendégek, úgy mint tibeti hangterápia, sportmasszázs, gyógytea bemutató, halpedikűr, gerinctorna, talpreflexológia, vízi aerobik. A részletes programok elérhető itt:  vagy awww.kumania.hu oldalon. 

 

  • Jászsági Aratónap és VII. Babfesztivál, Jászapáti - július 1.: birkapörkölt főzőversennyel, könnyűzenei koncertekkel, kézi aratóversennyel, cséplési bemutatóval várják a vendégeket a jászsági településre szombaton. A babfesztiválon babos ételek főzőversenyét hirdették meg. Azért kóstolót adnak majd mindenhol...A program elérhető itt:  és a www.jaszapati.hu oldalon. 

 

  • Kompér Fesztivál, Abádszalók - július 1.: a Tisza-tavi krumplis ételek fesztiválja kiváló alkalom arra, hogy feltérképezzék ezt a csodálatos helyet és eltöltesen egy hétvégét hazánk második legnagyobb állóvizénél és bebarangolják a rejtett vizivilágot. A rendezvény helyszíne a település nyitott portái. Szóval bátran nézzenek be a tárt kapukon Abádszalókon július 1-jén! A rendezvény plakátja megtekinthető itt.

 

  • Főző Show Cserkeszőlőn - július 1.: az ország gasztrokibice a cserkei fürdő és gyógyászati központ nagyszínpadán mutatja be a kreatív főzés tudományát. A rendezvény plakátja megtekinthető itt.

 

  • II. Fürdőbál, Berekfürdő - július 1.: az éjszakai fürdőzéssel és a település önállóságának 25. évfordulója alkalmából rendezendő ünnepségsorozattal egybekötött fürdőbál Margaret Island koncerttel és Retro Disco-val várja a bulizni vágyókat. Részletek a www.berekfurdo.hu oldalon és itt
  •  
  • Rákóczifalvai Napok - július 1-2.: Két napos programsorozattal ünnepli a város napját a település melyhez Döme Napi Vigasság is Dukál. Július 1-jén egyedülálló kezdeményezéshez csatlkozhatnak a vállalkozó szellemű mackóbarátok. 12:30-kor macis tömegfotózás lesz drónnal Rákóczifalva főterén! Előtte erős emberek versenye, utána Koós Réka, Jakupcsek Gabriella, Feke Pál, brazil szamba show, Deák Bill koncert várja szombaton a közönséget, vasárnap Hollywood Rose, Jump Rock Band és Ossian koncert. A rendezvény plakátja megtekinthető itt.
KitekintőSzolnokJászapátiJász-Nagykun-Szolnok megyeRákóczifalvaabádszalókKisújszállásCserkeszőlőBerekfürdő