2024.03.28, Csütörtök

Aktív szabadidő, minőségi kultúrával Martfűn

martfu.hu

2017.08.01. 09:19

Martfű nagy múltra visszatekintő nyári rendezvénysorozatát szervezi, Martfűi Ünnepi Napok néven, ennek részeként az idén 6. alkalommal, az ÖrökZöld Tisza Martfűi Fesztivált.

Hirdetés

 

A város ünnepi és szórakoztató programjai mellett az egész országból várja egyre nagyobb közönségét a fesztivál, melynek ezúttal is gazdag zenei kínálatában koncertet ad az Irie Maffia, Stradivari Koncert Show-jával fellép Edvin Marton, zenél a Cozombolis, Lilla és a Napoleon Boulvard és a Maxisun zenekar. A nem kevesebb, mint 10 zenei élmény között klubkoncerteken is szórakozhatnak, például a Musicum zenekar vagy a Spontán Blues estjein.

Martfűi büszkesége, Fehérvári Ágnes fuvolaművész és Gedai Ágoston orgonaművész nyáresti koncertje is a zenei élmények egyik gyöngyszemeként várja közönségét.

Családi és gyermekprogramok, lovas bemutató, hőlégballonozás, ökoprogramok, horgász- és teniszverseny is színesíti a Tisza-parti város öt helyszínen és nyolc napon át tartó rendezvénysorozatát. Újdonságként vadászati és trófea kiállítás is várja vendégeit, az egész napos megyei vadásznap szintén izgalmasnak ígérkező, szinte minden korosztálynak sok érdekességet kínáló programjain.

Az ünnepi napokon Lengyelországból, Vajdaságágból, Erdélyből és Kárpátaljáról érkező testvértelepülések vendégeit várja a város a Nemzetközi Testvérváros Találkozóra.

 

A VI. ÖrökZöld Tisza Fesztivál színes programjaira – kirakodóvásárral, finom étkekkel, italokkal és igazi fesztiválhangulattal – minden korosztályt szeretettel hív Martfű Város Önkormányzata és a Martfű Termál SPA.

 

KitekintőMartfűMartfűi Ünnepi NapokÖrökZöld Tisza Martfűi Fesztivál

Ajánljuk még