2024.03.19, Kedd

Filvig Géza: „a kalocsai MSZP vezetői alkalmatlanok a politikusi tisztségre”

Bácsmegye.hu

2018.01.19. 17:45

A kalocsai MSZP szemrebbenés nélkül fenntartotta az igényét egy ingyenes iroda használatára Kalocsán, még azon az áron is, hogy egy eddig a politikai szervezetektől mentes, közösségi házban kapjanak a „pártatlan” polgármester támogatásával irodát, mindjárt egy nyugdíjas klub mellett – tudtuk meg Filvig Gézától a kalocsai KDNP elnökétől.

Hirdetés

A Fidesz, az MDF utódszervezete és a KDNP lemondott a kilencvenes években meghozott önkormányzati rendelet alapján szerzett irodahasználati jogairól, annak érdekében, hogy egy egymilliárdos fejlesztés kezdődjön el Kalocsán. Az MSZP az utolsó pillanatig elhúzta ezt a döntést, majd zsaroló pozíciót vett fel és a többi párttól eltérően, akik mára piaci alapon biztosítják maguknak az irodai hátteret, attól tette függővé, hogy lemondjon a Szent István király út 1-3. alatti ingatlannak a földhivatalnál bejegyzett ingyenes használati jogáról, ha a közösségi házban kap egy másikat.  A Kalocsán is romjaiban lévő MSZP vezetői részéről ez egy aljasság. Mint ahogyan a polgármester részéről is, aki több mint egymilliót próbált ajánlani a közismerten a végletekig eladósodott pártnak, akik vélhetően kisakkozták, hogy a közösségi házban szerzett használati jogért pár év múlva ennek az egymilliónak a többszörösét is megadja majd a város. Persze, ha lesz még kinek...

Mint vallásos ember, mint képviselő, mint a KDNP helyi elnöke szégyenkezem immár azért is, mert az érseki városunkban egy ilyen aljas zsarolás megtörténhetett, ugyanis a polgármester úr támogatásával az MSZP a mai testületi ülésen megkapta annak a lehetőségét, hogy a közösségi házban használati jogot jegyezzen be. Közel 70 évig züllesztette a baloldal Kalocsát, és ma, amikor lassan az utolsók kapcsolják le a villanyt, még ma is az utolsó erejével is csak árt és árt és árt a baloldal Kalocsának, miközben a saját sunyi anyagi előnyét helyezi mindenek fölé. Az a véleményem, hogy az ilyen vezetők alkalmatlanok a politikusi tisztségre. - számolt be Filvig Géza.

 

Ajánljuk még