2024.04.26, Péntek

Forgalmi változások lesznek keddtől Szolnokon!

info.szolnok.hu

2018.07.13. 15:30

Július 16-tól a Várkonyi tér melletti Dr. Kaposvári Gyula Zagyva-híd felújítása új szakaszához érkezik, s a kivitelező teljes útzár mellett folytatja a híd rekonstrukcióját.

Hirdetés

A lezárással kapcsolatosan a következő forgalmi változások lépnek életbe Szolnokon és a bevezető utaknál:

Július 17-től várhatóan két hónapig Szajol irányából le lesz zárva a 4-es főúton a turbó körforgalomnál a Szolnok felé kanyarodó sáv. Szintén ettől a naptól kezdődően a turbó körforgalomból sem lehet reggel 7 és 9 óra között a Debreceni útra kanyarodni. A Szajol felől érkezők a reggeli órákban a 442-es út, vagy a tószegi felhajtójánál tudnak a városba jutni. Ez a korlátozás várhatóan szeptember 15-ig lesz érvényben. A lezárás célja, hogy a reggeli csúcsforgalom idején gördülékenyebben haladjon a forgalom az Auchan-körforgalmon át a belváros felé.

A Szabadság téri csomópontban, valamint a Pólya Tibor – Ady Endre utak kereszteződésében csúcsforgalomban hétköznap reggel 6 és 9 óra között, délután 15 órától ameddig szükséges, illetve hétvégén szombaton 14 óráig villogó sárga figyelmezető lámpajelzés mellett karos rendőri forgalomirányítás lesz.

AktuálisSzolnokJász-Nagykun-Szolnok megyeforgalmi változás