2024.05.22, Szerda

Véget ért a tanév

2016.06.24. 07:29

Bár a középiskolai érettségik még nem fejeződtek be, a 2015/2016-os tanév a végéhez ért Szolnokon is.

Bár a középiskolai érettségik még nem fejeződtek be, a 2015/2016-os tanév a végéhez ért Szolnokon is. A Kőrösi-Csoma Sándor Általános Iskola tanévzáróján Szabó István alpolgármester jelképesen le is zárta a meglehetősen eseménydús időszakot.

Az ünnepségen többek között köszöntöttek két pedagógust, akik a Pedagógus Szolgálati Emlékérmet kapták sikeres pályafutásukért.

Abonyi Lászlóné történelem szakos tanárként nagy-nagy figyelemmel, odaadással foglalkozott tanítványaival, a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésével, a tehetséges tanulók gondozásával, osztályainak közösségeivel, amiért a gyerekek és azok szülei is nagy tisztelettel, megbecsüléssel, szeretettel övezték. Kollégáival is kiváló kapcsolatokat ápolt, szívesen kért és adott tanácsokat, segítséget, amiért megbecsülés övezi mind a mai napig.

A másik díjazott Halász Sándorné biológia-testnevelés szakos tanár, aki intézményvezető-helyettesként egyaránt kiemelkedő szakmai és emberi helytállásával szolgálta a nevelést és az oktatást, a tanulók és a pedagógusok közösségét, kiváló kapcsolatot tartott fenn a szülői közösségekkel, a szakmai és civil szervezetekkel. A sport, az egészségnevelés, valamint a magyar kultúra iránti elkötelezettsége, közösségépítő személyisége példaértékű mindannyiunk számára.

forrás: szolnok.hu

Galéria