2024.03.29, Péntek

Kezdetét veszi a Tisza-parti Nyár

agoraszolnok.hu

2016.07.15. 10:35

Akikért a zene szól Emlékkoncert ma-holnap este a szolnoki Hild téren.

Hirdetés

Az Aba- Novák Agóra Kulturális Központ idén is megrendezi hagyományos Tisza – parti Nyár című rendezvénysorozatát. Szolnok város lakói esténként, három hétvégén át szórakozhatnak a Hild téren.



Július 15-16.
Akikért a zene szól Emlékkoncertet rendeznek július 15-16-án, az égi zenekarba távozott szolnoki zenészek tiszteletére. Nagy örömére szolgál az Aba-Novák Agóra Kulturális Központnak, hogy felkarolhatta a nemes kezdeményezést. Szolnoki és a városból elszármazott zenészek közreműködésével igazi örömzenélést és egyedi formációkat láthat és hallhat a kedves érdeklődő közönség a László Béla és az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ társszervezésében.  Az Emlékkoncert mellett búcsúkoncertet ad a város legnépszerűbb zenekara, a több mint 50 éves Integrál. 




Július 23.
Július 23-án, szombaton folytatódik a rendezvény 16.00 órától 24.00 óráig. Ezen a délutánon lesz Zumba Mezei Eszterrel, majd fellép a Maxisun. Az est sztárvendége a Kállay Saunders Band lesz, éjfélig pedig Dj Eszenyi gondoskodik a jó hangulatáról.



 
Július 30. 
Ezen a szombaton már délután 16 órakor megkezdődnek a programok. Lesz Garage Fesztivál. Fellép Ed Philips and the Memphis Patrol valamint fergeteges koncerted ad a közel 40 éves Karthago. Éjszaka utcabál Dj Hám Tibivel.

 

forrás: agoraszolnok.hu