2024.04.20, Szombat

Egy nap az egészségért

szolnok.hu

2016.10.17. 12:08

Idén is nagy sikerrel zárult a Családi Egészségnap Szolnokon, az egészséges életmód híveit és a mozgás szerelmeseit a Tiszavirág Arénába várták vasárnap egész nap.

Hirdetés

A programok szervezői ezúttal is igyekeztek minél szélesebb spektrumban megközelíteni a egészség és család témakörét, így kicsit és nagyok egyaránt találhattak maguknak elfoglaltságot.

A Hetényi és a MÁV kórház-rendelőintézet dolgozói a prevenció jegyében ingyenes szűrővizsgálatokkal várták mindazokat, akiknek fontos az egészség és a megelőzés. Akinél az szükséges volt, azt további vizsgálatokra irányították.

Míg a felnőttek szűrővizsgálaton, véradáson, talpmasszázson vagy a mozgásprogramok valamelyikén vettek részt, addig a gyerekeket kézműveskedés, lufihajtogatás, ugrálóvár várta. A hagyományoknak megfelelően a nap folyamán civil szervezetek, sport- és életmód klubok is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra.

A programon résztvevők között a rendezvény végén értékes nyereményeket sorsoltak ki, melyeket Szalay Ferenc polgármester adott át.

AktuálisTiszavirág ArénaCsaládi Egészségnap