2024.04.19, Péntek
Elismerések Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Elismerések Jász-Nagykun-Szolnok megyében

police.hu

2016.10.23. 09:20

Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 60. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több elismerést is átadtak.

Hirdetés

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a munkakörében tanúsított kiemelkedő tevékenysége elismeréséül dicséretben és tárgyjutalomban részesítette Budapesten Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredest, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét.

 

Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány nemzeti ünnepünk alkalmából a Szolnokon megrendezett ünnepségen a rendőrség irányába tanúsított példaértékű szakmai és emberi tevékenységéért, munkásságának elismeréséül dísz tőrt adott át Lamos Imre honvéd dandártábornoknak, a Magyar Honvédség 86. számú Szolnoki Helikopter Bázis leköszönő parancsnokának.  

 

Az ünnepségen Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes az objektív tájékoztatás érdekében kifejtett tudósítói munkája elismeréséül karórát adott át Daróczi Erzsébetnek, az Új Néplap munkatársának, valamint a Tisza-tó régiójában a közrend és közbiztonság fenntartásában végzett kiemelkedő és hatékony polgárőr-tevékenysége elismeréseként Kövér Gábornak, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség elnök-helyettesének.  

 

A megyei rendőrfőkapitány dicséret és jutalom mellett számos munkatársnak adományozott főtanácsosi, tanácsosi, főmunkatársi és munkatársi címet.

Galéria