2024.03.29, Péntek

Lomtalanítási akció Szolnokon

szolnok.hu

2016.10.04. 10:06

Ezen a hétvégén, szombaton és vasárnap is reggel 7 óráig a megszokott kulturált módon helyezzék ki a lomhulladékokat.

Hirdetés

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a közszolgáltatás keretében ingyenes LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT SZERVEZ az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft.

 

A háztartásokban nap, mint nap keletkező kommunális hulladék mellett selejtezések, nagy takarítások alkalmával, eseti jelleggel nagyméretű, a vegyes hulladéktól külön gyűjtendő, kidobásra szánt bútorok, lomhulladékok is felhalmozódhatnak. Ezek lakossági gyűjtése akciósorozatokkal valósítható meg a leghatékonyabban.

 

A 2016. októberi akció során lehetősége van Szolnok város valamennyi ingatlan tulajdonosának, hogy a háztartásában keletkező lomokat, selejtezésre került használhatatlan bútorokat (szék, ágy, szekrény stb.) ingyenesen elszállíttathassa.

 

A lomhulladékot 1 hétvégén gyűjti az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. a következők szerint:

 

2016. október 8. (szombat): az Abonyi úttól, a József Attila úttól, a Baross utcától, valamint a Kossuth Lajos úttól délre eső városrészeken (beleértve a Szandaszőlős, Alcsi Holt-Tisza hobbik városrészeket is).

 

2016. október 9. (vasárnap): az Abonyi úttól, a József Attila úttól, a Baross utcától, valamint a Kossuth Lajos úttól északra eső városrészeken (beleértve a Pletykafalu, Partoskápolna városrészeket is).

 

A lomtalanítási akció során NEM adható át, illetve NEM kerül átvételre:

 

- Építési és bontási hulladék (Elszállítása külön megrendelhető az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodáján vagy információs pontján)

- Veszélyes hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk ügyfélszolgálati irodáján.)

- Kertgondozásból származó zöldhulladék 

- Elektronikai hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk ügyfélszolgálati irodáján.)