2024.07.27, Szombat

Nyílt nap a Gazdálkodási Karon

PAE GAZDÁLKODÁSI KAR

2016.11.21. 12:35

Az intézmény célja, hogy a képzési területén hallgatóit versenyképes, a munkaerő-piaci elvárásoknak megfelelő tudással vértezze fel és a diákok a diploma megszerzése után mind belföldi, mind külföldi munkahelyen megállják a helyüket.

A célok elérését gyakorlatias és a gazdasági életben is elismert oktatói gárda valamint európai színvonalú oktatási épület és kollégium illetve minden igényt kielégítő könyvtári és informatikai szolgáltatások segítik.


A PAE Gazdálkodási Kar hallgatói négy alapszak, egy mesterszak és nagyszámú felsőoktatási szakképzési szak kínálatából választhatnak. A 2009-ben elkészült a Campus új oktatási főépülete, a kollégium, a Campus (tan)Étterem és a Liget Hotel*** (tanszálloda) is a hallgatók rendelkezésére áll.

Az intézmény 21. századi színvonalon tudja biztosítani az oktatók és hallgatók elhelyezését, a modern és minőségi felsőoktatás, a tudományos munka és szolgáltatás feltételeit, a város talán legszebb részén, a Tiszaligetben.

 

A Kar hallgatói sokat tesznek azért, hogy ne teljenek eseménytelenül az egyetemi évek. A nemzeti felsőoktatási törvénynek megfelelően a PAE Gazdálkodási Karon is működik a hallgatók által demokratikusan választott testület, a Hallgatói Önkormányzat.

Kiemelkedő és hagyományos hallgatói rendezvénynek számítanak az elsőévesek számára szervezett Gólyatábor, és a Gólyabál, az évről-évre nagy látogatottságnak örvendő hallgatói napok (régen SZOFI napok) – vagy akár a végzősök számára és általuk szervezett Végzős Bál. Ezek mellett kedveltek az intézmény munkatársai, oktatói által szervezett tanulmányi, szakmai kirándulások, bor és/vagy raftingtúrák valamint a sí táborok is.

 

 

Aktuálisnyílt napPallasz Athéné EgyetemPallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Kar