2019.08.18, Vasárnap

Hirdetés

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság egészségvédelmi tervének újabb állomásához érkezett.

Hirdetés

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete, valamint a Béres Gyógyszergyár Zrt. az egészségfejlesztés és az egészségmegőrzés jegyében együttműködési megállapodást írt alá.

A megállapodás, a felek vállalásai szervesen illeszkednek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság egészségvédelmi tervéhez, amelynek korábbi állomásairól már hírt adtunk. A felek vállalták, hogy szakmailag segítik és támogatják egymás munkáját, fórumokat, egészségfejlesztési programokat, szűréseket, az állomány körében véradást szerveznek, a folyamatos kapcsolattartás mellett munkacsoportokat működtetnek, prevenciós programokat, tanácsadást és közös programokat szerveznek.

A sajtó jelenlétében dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Juhász Éva, a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének igazgatója és dr. Bischof Zsolt, a Béres Gyógyszergyár Zrt. cégvezetője írta alá 2018. február 23-án a megyei rendőr-főkapitányság épületében a megállapodást.

A Magyar Vöröskereszt az együttműködés jegyében erre a napra „Adományozz egészséget! Aki vért ad, életet ment!” jelmondat égisze alatt a megyei rendőr-főkapitányság állománya körében véradást szervezett. A pár órás programra az állomány köréből csaknem hetven hivatásos és közalkalmazotti munkatárs jelentkezett.

 

Galéria

AktuálisMagyar VöröskeresztJász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságBéres Gyógyszergyár Zrt.