2024.04.20, Szombat
Átadták a

Átadták a "Tiszazug Rendőre" címet

police.hu

2018.02.16. 14:00

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság illetékességi területének településeit is felölelő Tiszazugi Települések Szövetsége 1998-ban alapította meg a „Tiszazug Rendőre” címet.

Hirdetés

A megtisztelő cím a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság azon hivatásos állományú beosztottjának adományozható, akinek kiemelkedő tevékenysége meghatározó a Tiszazug közrendjére, közbiztonságára.

A szövetség a címet 2017. évben Borsos Attila rendőr törzsőrmester, a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság, Szabálysértési Előkészítő Csoport segédelőadójának adományozta. Molnár Bálint elnök és Simon Imre rendőr alezeredes, rendőrkapitány 2018. február 13-án a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság épületében adták át az oklevelet és az emléktárgyat a díjazottnak.

 

Borsos Attila rendőr törzsőrmester 1999. július 1-jén kezdte meg rendőri pályafutását.  2000. április 1-jétől a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon járőrként, majd szolgálatirányító parancsnokként dolgozott. Jelenleg a Rendészeti Osztály, Közrendvédelmi Alosztály, Szabálysértési Előkészítő csoport állományában látja el feladatát segédelőadói beosztásban. A törzsőrmester feladatköréből adódóan az állampolgárok széles rétegével kerül kapcsolatba, ezért munkavégzése során az ügyfelekkel olyan kontaktust alakít ki, amely erősíti az állampolgárok rendőri munkába vetett bizalmát.

AktuálisKunszentmártoni RendőrkapitányságTiszazug Rendőre