2024.04.20, Szombat

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Baleset-megelőzési Bizottság Szolnokon rendezte meg a VIII. Szakmai Közlekedésrendészeti verseny megyei döntőjét.

Hirdetés

Jász-Nagykun-Szolnok megye legjobb huszonegy közlekedési rendőre mérhette össze tudását és szakmai tapasztalatát 2018. május 29-én Szolnokon. A VIII. Szakmai Közlekedésrendészeti versenyt Szitár Ferenc rendőr ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes nyitotta meg a megyei rendőr-főkapitányság épületében. A megyei forduló elméleti részén a versenyzőknek KRESZ és szakmai tesztlapot kellett kitölteniük. A gyakorlati feladatok közül szolgálati gépkocsizó, motorkerékpáros, valamint karos forgalomirányítás kategóriákban versenyezhettek.

A legjobb karos forgalomirányító Szabó Sándor rendőr főtörzsőrmester, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőrvezetője lett. A motorosok közül az I. helyezésnek járó kupát Cseh Tibor rendőr törzsőrmester, szintén a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőre vehette át, míg a legjobb gépkocsizó rendőr kategóriában a képzeletbeli dobogó I. fokára Demény János rendőr főtörzsőrmester, a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság munkatársa állhatott fel.

A szervezők különdíjakat is átadtak a megyei döntő eredményhirdetésén, így a legjobb KRESZ elmélet különdíját Demény János rendőr főtörzsőrmester, míg a legjobb szakmai elmélet különdíját Cseh Tibor rendőr törzsőrmester vehette át.

Dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, megyei rendőr-főkapitány eredményesnek és színvonalasnak értékelte a megyei döntőt és kiemelte munkatársai szakmai felkészültségét.

A gyakorlati verseny három első helyezettje képviseli a megyét a 2018. június 5. és 2018. június 7. között Gyulán megrendezésre kerülő VIII. Országos Rendőr Szakmai versenyen.

 

AktuálisJász-Nagykun-Szolnok Megyei Baleset-megelőzési BizottságOrszágos Rendőr Szakmai verseny