2024.04.26, Péntek

Ezekkel a kellékekkel trendi és praktikus lehetsz egyszerre

szolnokplaza.hu

2018.06.18. 11:09

Megérkezett a nyár, a kibírhatatlan kánikula, az éjszakai úszás a Balatonban na meg a fesztiválszezon, amit minden fiatal egész évben vár. Az első lépés a bérletek megvásárlása, de utána jöhet a tervezés, hogy melyik nap, miben menjünk a koncertekre, milyen kiegészítőkkel tűnjünk ki a tömegből, vagy épp mivel húzzuk ki a forró nappalt.

Hirdetés

Rojtok és bolytok mindenütt

Már tavaly is nagy divat volt ez a bohókás, kissé hippis megjelenés, és ez idén sem lesz másként. A vidám színek és a vicces formák tökéletesen tükrözik a fesztiválok szabadságát, mindegy, hogy táskán, cipőn vagy egy-egy kiegészítőn köszön ránk vissza.

 

Mindent bele táska

Biztosan te is jártál már úgy, hogy egy nőies, csinos retikült választottál egy bulihoz, aztán csak szorongattad egész éjszaka, és csak arra gondoltál, hogy bárcsak fel tudnád dobni a hátadra, hogy megszabadulj a kényelmetlenségtől. Egy fesztiválon a legjobb választás a hátitáska, amibe minden belefér, amire szükséged lehet: ásványvíz, kulcsok, pénztárca, kézfertőtlenítő, papírzsebi. Válassz egy különleges darabot, akár a fentebb hirdetett rojtokkal díszítve!

 

Virágkoszorú helyett fejdísz

A hajba valókkal lehet leginkább kísérletezni egy fesztiválon, hiszen azon túl, hogy a legtöbb nagyon menő, még kényelmes és praktikus is, hiszen nem lóg a szemedbe a hajad és ugrálás közben is megtartja a frizurádat. Idén azonban már unalmasnak számít a virágkoszorú, bármennyire is szép. Válassz helyette valami különleges fejdíszt!

 

 

Megment a kalap

Bár sokan nem szeretik, egy fesztiválra tökéletes választás a kalap, főleg a legforróbb napokon. Egyrészt nem kapsz napszúrást, másrészt pedig nem ég meg csúnyán az arcod, ha már délután kezdődnek a kedvenc koncertjeid. Vigyázz, mert a kevesebb itt is több, és te sem szeretnéd, ha egy óriási kalapot viselő lány kitakarná előled a fellépőket.

Aktuálisfesztiváldivat