2024.04.23, Kedd

Nyári-őszi szoknyatrend

szolnokplaza.hu

2018.08.10. 13:49

Fullasztó hőség majd indiánnyár. Ilyenkor kerülnek elő a szuper szoknyák, amelyek bárhol, bármikor megállják a helyüket.

Hirdetés

Az elmúlt évek tapasztalatai szerint idén is ez vár ránk. Hogy túléljük a hőséget, mindent kipróbálunk, az pedig sajnos nem lehetőség, hogy hónapokig ki se mozduljunk a klíma alól. A szoknyák lenge, könnyű anyaguknak köszönhetően mi lányok jobb helyzetben vagyunk, mint férfi társaink. Hogy milyen trendeket követhetsz idén szoknya-fronton? Mutatjuk!

 

Néhány éve az egyszínű rojtok voltak a nyerők, idén azonban a bohém, színes darabok. A szoknyákon is bátran viseld! Arra az egyre figyelj, hogy A-vonalú szoknyán legyenek, hogy ne csaljanak optikailag.

A színek a ceruzaszoknyákon is visszaköszönnek. Kiválóan hangsúlyozzák az alakodat, mégsem keltenek „ titkárnő” benyomást. Ha nem szeretnél megsülni benne, érdemes könnyű, szellős anyagot választani. Egyszínű, visszafogott árnyalatú harisnyával pedig még ősszel is szuper lehet!

Fodrok és tüll… Nem, nem egy szoknyán, hanem kettőn. A fodrok a nőiességet hangsúlyozzák. Az ilyen típusú darabhoz mindenképp csinos, csajos cipőt válassz hozzá illő táskával, de ha a tüll az ami a szívedhez közelebb áll, akkor nyugodtan kapd elő a tornacipődet! Ősszel pedig jöhet a bokacsizma, igaz?

Reneszánszát élik a trópusi minták. Mindenhol ott vannak a zokniktól egésze az overálokig. Az „urban jungle” olyan nyári hangulatot varázsol, amitől még neked is ez az évszak lesz a kedvenced.

Idén a sáfrány és a khaki színek a legkedveltebbek, ami szerencse, hiszen nem számítanak tipikus nyári árnyalatoknak. Ősszel is bátran viseljük ezeket!

Ha nem zavar a hőség és bevállalós vagy, akkor jó hírünk van a számodra. A bőr és metálfényű szoknyák idén a legdivatosabbak közé tartoznak. Viseld őket bátran, garantáltan te leszel a legdögösebb ezekben!

 

Aktuálisdivatszoknya