2024.03.29, Péntek

Megújult a művelődési ház Kuncsorbán

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

2018.09.09. 07:40

A több mint ötvenegymillió forint európai uniós támogatással megvalósult beruházásnak köszönhetően immár korszerű körülmények között, modern környezetben vehetik birtokba a közösségi teret a település lakói.

Hirdetés

Az átadási ünnepségen Boldog István országgyűlési képviselő kiemelte; A most átadott épület a település életében fontos szerepet tölt be, ahol ezentúl megfelelő körülmények között léphetnek fel a meghívott művészek és találkozhatnak a helyi csoportok.

Dr. Berkó Attila gratulált a fejlesztéshez és kiemelte; az elmúlt évek alatt már tapasztalhattuk, hogy egyre több támogatás érkezik a kistelepülésekre. A kormány figyelme is a vidéki élet fejlesztése felé fordul. A Modern Városok Program után megkezdődött a Modern Falvak Program kidolgozása. A falvak fejlesztésének fő célja a jobb életminőség és a kiszámíthatóbb jövő. Örvendetes, hogy megyénkben egyre több településen a támogatások segítségével valósulnak meg az életminőséget javító és ezzel együtt költségtakarékos beruházások - tette hozzá a kormánymegbízott.

Az ünnepségen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal képviseletében Rácz Péter Béla a Mezőtúri Járási Hivatal vezetője és dr. Botka János Hunor a Törökszentmiklósi Járási Hivatal vezetője is jelen volt.

AktuálisKuncsorbaMűvelődési Ház