2024.03.29, Péntek

Mit viselj, ha éjfélt üt az óra?

szolnokplaza.hu

2018.12.29. 10:43

Szilveszteri ruhakörkép.

Hirdetés

A szilveszter mindig is a csillogásról, az újévi fogadalmak kiterveléséről és a csinos ruhákról szólt. És ez bizony idén sem fog változni! Így mi, lányok, már a kiszemelt szilveszteri buli előtt megtervezhetjük, mit is szeretnénk viselni azon az ominózus estén. Ilyenkor nincs túl csillogó, túl vibráló vagy túl kihívó sem, így bátran elengedhetjük a fantáziánkat. 

 

Hátul nyitott

Ezek a ruhák általában nagyon egyszerűek és visszafogottak elöl, hiszen a meglepés hátul van. A derékig nyitott fazonok nagyon szexik, mégsem keltik azt a hatást, hogy mindent meg szeretnél mutatni. Válassz egy ezüst vagy arany, csillogó ruhát, egy egyszerű, színben harmonizáló cipőt, és indulhat is a buli!

 

A mindenhová felvehető „kis fekete”

Biztosan a te szekrényed mélyén is meglapul egy ilyen örök darab, ami minden alkalomra tökéletes választás. Az év utolsó napján is felveheted a kedvenced. Dobd fel néhány extra, csillogós kiegészítővel, és máris meg van a szetted!

 

 

Állatminta

Idén egész évben taroltak az állatmintás darabok. Miért lenne ez másként az év utolsó bulijában? Egy izgalmas, leopárd-mintás magassarkúval és a fentebb emlegetett „kis feketével” te lehetsz a legdögösebb! Ha pedig van színes, puha műszőrméd, azt is kapd magadra bátran!

 

Rövidnadrágban decemberben

Tudjuk, tudjuk, nem a legnagyobb melegben lenne rajtad a rövidnaci, de ha zárt térben vagy, nem fogsz fázni. Főleg, ha sokat táncolsz benne! Egy csillogó short, egy fekete blézer és egy egyszerű blúz egyszerre lesz csinos és visszafogott viselet. Válassz hozzá kényelmes cipőt, hogy egész éjjel bírj táncolni, hiszen erről is szól ez a nap!

 

Megfelelő táska

A női táskák kiválasztásánál általában fontos szempont, hogy minél nagyobb legyen, hiszen rengeteg piperének és kacatnak „kell” beleférnie. De szilveszterkor más a prioritás, hiszen nem cipelhetsz egész este a válladon egy óriási táskát. Kiválasztásakor érdemes a lehető legkisebbet keresned, amibe tudod, hogy belefér a mobilod, a pénztárcád, néhány papír zsebkendő és a legszükségesebb sminkjeid. A legjobb, ha a kiszemelt táskát nem kell egész este a kezedben tartanod, hanem tánc közben akár a válladra is akaszthatod, így nem kell feszengened. Viszont itt is jöhetnek a csillogós, vagy állatmintás darabok.

 

Aktuálisszilveszterbuli