2024.03.28, Csütörtök
Holnap megnyitja kapuit a Tisza-tó nagypontyos nemzetközi showja

Holnap megnyitja kapuit a Tisza-tó nagypontyos nemzetközi showja

Abádszalók facebook

2019.05.30. 15:40

Május 31-én Abádszalókon ünnepélyesen keretek között megnyitja kapuit a II. International Carp Marathon, a Tisza-tavon elsőként meghonosított nemzetközi bojlisverseny, amely idén minden bizonnyal tovább fogja írni e csodás vadvízország nagyhalas történelmét.

Hirdetés

A tavalyi, minden tekintetben frenetikusra sikeredett kezdet alaposan feltüzelte a bojliskedélyeket és idén már közel negyven csapat vág neki ennek a fantasztikus, egy héten át tartó kalandnak, amely nem titkoltan óriási kihívást fog jelenteni a résztvevők számára.


Minden elismerés tehát azoknak, akik felvették a kesztyűt, hogy szembenézzenek a néhol szinte áthatolhatatlan sulyommezők, sásosok és nádszigetek káprázatos őspontyaival egy nagy csata és néhány közös fotó reményében. Az olykor végkimerülésig próbára tevő pálya, az acélizmú tiszai nyurgák és tövesek tavaly már megmutatták, hogy a Tisza-tó minden szeszélye és viszálysága ellenére elképesztően csodás víz, amely versenykörülmények között bámulatos eredményeket és izgalmakat képes produkálni!

Ennek fényében idén tovább növekszik a versenytét is. A győztes csapat markát ütő egymillió forint, a legnagyobb halnak és szektordobogósoknak is kijáró díjazás alighanem rangos elismerése lesz a legjobb, legkitartóbb teljesítményeknek, amelyre ezen a titokzatos vízen minden indulónak esélye van.

 

AktuálisInternational Carp MarathonTisza-tóbojlisverseny