2024.05.03, Péntek
Különleges duettel rukkolt elő a cibaki származású énekes

Különleges duettel rukkolt elő a cibaki származású énekes

2020.04.29. 16:39

A két fiatal tehetség közös produkciója otthoni "karantén" verzióban készült el, ügyelve a jelenlegi koronavírus veszélyhelyzetre.

A cibakházi származású Kertész Iván, különleges duettet készített Fazekas Eszterrel.

Iván és Eszter a Star Academy tehetségkutató műsornak köszönhetően ismerték meg egymást, kapcsolatuk azóta barátsággá alakult.

 

A tehetségkutató műsor óta mindketten építgetik, lehetőségeikhez mérten a saját énekesi karrierjüket. Ivánnak az elmúlt két év alatt sikerült egy saját lemezt is elkészítenie és megjelentetnie egy kiadói együttműködésnek köszönhetően; amelyen megtalálható ez a – Hársházi Szabolcs zeneszerző és Kotsy Krisztina dalszövegíró által jegyzett - "Valahol" című lírai dal is, amit most ketten duetté formáltak és a közönség elé tártak, sokak örömére:

 

„Egy picit újra gondoltuk a Valahol című dalomat, zeneileg és előadásban egyaránt. Jelen helyzetben teljesen új értelmet nyert a dal, ezért is örülök, hogy közreműködött benne Eszter akivel már nagyon rég láttuk egymást és alig várjuk, hogy újra találkozhassunk.” – olvasható Kertész Iván Facebook posztjában.

 

 

AktuálisKertész IvánCibakháza